Uw winterschilder in Hoorn

BijĀ ons schildersbedrijf werken we in het laagseizoen als winterschilder. Wat we in die periode voor u kunnen betekenen? Precies hetzelfde als in de rest van het jaar. Onze vakmannen kunnen het hele jaar door binnen- en buitenschilderwerk voor u oppakken. Van beschadigde kozijnen tot afgebladderde deuren en opnieuw te verven muren: we helpen u in Hoorn en omstreken alle maanden van het jaar.

Aanzienlijke kortingen

Tussen 21 november en 21 maart werken we tegen aangepaste tarieven. Dit betekent dat u profiteert van flinke kortingen ten opzichte van de zomermaanden. Doordat we in het laagseizoen minder opdrachten binnenkrijgen en de wintermaanden dus minder druk zijn, passen we elk jaar onze prijzen aan. De verschillen in offertes kunnen flink uiteenlopen en dus is het voor u gunstig om onze winterschilders in deze periode aan de slag te laten gaan.

Het hele jaar door dezelfde kwaliteit

Lagere prijzen betekenen niet automatisch ook mindere kwaliteit. Door slimme innovaties op het gebied van verf kunnen we het hele jaar constante kwaliteit garanderen. Gaan we in de wintermaanden buiten voor u aan de slag? Dan kiezen we voor sneldrogende verf die ervoor zorgt dat het resultaat net zo strak is als in de zomermaanden. Binnenshuis hoeven we vanzelfsprekend onze werkwijze niet aan te passen.

Wilt u uw achterstallig schilderwerk binnen en buiten graag tegen een gunstig tarief laten uitvoeren? Vergeet dan niet uw afspraak te plannen tussen 21 november en 21 maart. Te laat? Geen probleem. Naast schilderen in de winter, kunt u ook in de overige drie seizoenen bij ons terecht in de regio Hoorn.