Deskundig kleuradvies in Hoorn

Wilt u uw woning een totaal nieuwe uitstraling geven? Of laat u een huis bouwen en bent u aan het nadenken welke kleuren u in de vertrekken terug wilt laten komen? Dan kan een schilder u deskundig kleuradvies geven. In de regio Hoorn denkt ons schildersbedrijf met plezier met u mee. Of het nu enkel om de woonkamer gaat, om de slaapkamer of om de gehele woning: wij voorzien u graag van tips.

Mogelijkheden op het gebied van kleur

Kleuren hebben veel invloed op uw woning en interieur. Niet alleen wat de sfeer betreft. Ook kunt u een ruimte breder of smaller, hoger of juist lager laten lijken. Het is maar net wat uw wensen zijn! Het is goed om daarbij rekening te houden met zaken als lichtinval, het doel per vertrek en welke kleuren wel of niet bij elkaar passen. Daarnaast moet u niet te veel verschillende kleuren kiezen, omdat dit een onrustige indruk maakt. Kunt u wel wat hulp gebruiken om tot de beste kleurenkeuze te komen? Voor kleuradvies kunt u altijd bij onze specialisten terecht.

Schakel ons in voor kleuradvies in huis

Voor professioneel schilderadvies bent u in Hoorn en omstreken aan het juiste adres bij ons schildersbedrijf. Wilt u daarvoor in contact met ons komen? We zijn telefonisch te bereiken op het nummer 0800 255 3733. Ook kunt u het contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons.