Bijzondere wandafwerking in Hoorn

Wilt u de wanden in uw nieuwbouwwoning laten afwerken? Bent u op zoek naar de vakman die u helpt bij het renoveren van de muren in uw woning? Of wilt u in de woonkamer uw plafond afwerken op originele wijze? In de regio Hoorn helpen de vakmannen van ons schildersbedrijf u graag!

We zijn zeer bedreven in het afwerken van woningen en dus de aangewezen partij voor creatieve en bijzondere wandafwerking.

Modern, klassiek of natuurlijk

Het maakt niet uit of u van een modern interieur houdt, uw voorkeur uitgaat naar een klassieke stijl of u het liefst natuurlijke materialen terugziet in uw kamers. We overleggen alle opties in muurafwerking met u in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Omdat we het belangrijk vinden om u te leren kennen voordat we aan de slag gaan, komen we kosteloos bij u langs om de situatie te bekijken en te proeven van de sfeer die u wilt creëren. Vervolgens lopen we op locatie samen met u de mogelijkheden door. Op die manier kunt u zich eenvoudig een beeld vormen van het eindresultaat.

Meer dan verf alleen

Naast strak schilderwerk kunnen we ook behang en andere wandoplossingen voor u leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag gratis en vrijblijvend één van onze vakmannen langs laten komen om u uitleg te geven? Neem dan contact met ons op. Van muren afwerken tot plafondafwerking: we zijn u met plezier van dienst.