De buitenschilder die meer kan

Bent u op zoek naar een buitenschilder die meer kan dan schilderen alleen? Dan bent u in de regio Hoorn aan het juiste adres bij ons schildersbedrijf. Onze allround opgeleide schilders kunnen naast schilderwerk ook voorbereidings- en reparatiewerkzaamheden voor u uitvoeren.

Is uw schilderwerk toe aan een onderhoudsbeurt? Schakel dan een vakschilder in voordat de houten delen en constructie van uw woning beschadigen. Wacht u te lang? Dan zullen de problemen zich namelijk niet beperken tot de oppervlakte en lopen de reparatiekosten exponentieel op.

Wanneer is het tijd voor onderhoud?

U kunt zelf in de gaten houden of de staat van het buitenschilderwerk nog voldoende is om uw woning te beschermen. Het is tijd voor onderhoud wanneer:

  • er scheurtjes ontstaan in het schilderwerk;
  • u blaasjes kunt zien in de verf;
  • de verf begint af te bladderen;
  • de houtnerf zichtbaar begint te worden.

Naast deze tekenen van de vermindering van de kwaliteit van uw schilderwerk adviseren wij preventief elke vijf jaar een schilder de staat van uw woning te laten analyseren. Wij kunnen ook op de moeilijk bereikbare plekken komen en kunnen een slim schilderplan voor u opstellen. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt en het exterieur van uw woning altijd in optimale staat is.

In Hoorn snel geholpen door uw vakman

Is het tijd voor een opfrisbeurt van uw schilderwerk? Of wilt u de staat hiervan laten checken? Neem dan contact op met uw schilder voor buiten. We bespreken graag samen alle mogelijkheden!